KidsJitsu ®Panda’s op de Special Heroes Sport Challenge!

Op donderdag 28 september j.l. vond de jaarlijkse Sport Challenge van Special Heroes plaats in Sportpark Zuilen Utrecht.

KidsJitsu ®Panda’s was er bij!

4 groepen van de scholen STIP VSO en  School voor Speciaal Onderwijs Dr. D. Herderscheeschool kregen les in de sport Brazilian Jiu Jitsu, waarbij vooral aandacht uitging naar zelfverdediging, weerbaarheid en oplossingsgerichtheid! Fun is altijd een belangrijke pijler bij de KidsJitsu lessen en ook bij de Special Heroes Sport Challenge was het vooral belangrijk dat de kids plezier hadden in de clinics.

Dit is niet de eerste keer dat KidsJitsu ®Panda’s samenwerkt met Special Heroes, eerder stonden we met Kickboksen en Brazilian Jiu Jitsu ook al op SPO de Baanbreker in IJsselstein namens Change Fighting Academy – CFA IJsselstein en deze keer namens KidsJitsu ®Panda’s / Jiu Jitsu Factory Culemborg!

Beide locaties timmeren momenteel goed aan de weg en draaien veel promotie lessen zowel op de basisscholen van Culemborg als die van IJsselstein. We doen ons uiterste best om Brazilian Jiu Jitsu toegankelijk te maken voor alle kinderen, vanaf 3 jaar! Peuters, kleuters, midden en bovenbouw van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en dus ook speciaal onderwijs, zowel primair als voortgezet!!!

meer info: www.kidsjitsupandas.nl en www.cfa.nu