kidsJitsu®Panda’s en Jiu Jitsu Factory Culemborg

Jiu Jitsu Factory is de school van Mathieu en Willem Peters.

Mathieu Peters was de allereerste Nederlander die de Zwarte band in het Brazilian Jiu Jitsu haalde (onder Fernando Yamasaki). Oorspronkelijk heette Jiu Jitsu Factory dan ook Yamasaki Academy Holland. Maar toen Mathieu’s leraar Cadu Francis vertrok bij Yamasaki in Amerika en Jiu Jitsu Foundation oprichtte, volgde Mathieu door Jiu Jitsu Factory op te richten, beiden JJF afgekort 😉

Ondertussen is JJF uitgegroeid tot een van de grootste Brazilian Jiu Jitsu scholen van Nederland. Naast de hoofdlocatie in Oss horen ook BJJ Nijmegen, MMA Schouteren in Bergen op Zoom, BJJ Jongsma in Emmeloord, Fujiyama Gym Sport in Den Bosch, Change Fighting Academy in IJsselstein en MMA Arnhem bij JJF.

KidsJitsu®Panda’s Culemborg sluit zich bij deze indrukwekkende lijst aan en komt ook uit voor Team Jiu Jitsu Factory!

Het programma KidsJitsu®Panda’s wordt vanaf 1 juli 2017 ook door ons gegeven bij Change Fighting Academy als onderdeel van hun CFA-Kids Program!

Naast de geweldige staat van dienst van Mathieu en Willem Peters heeft JJF vele kampioenen voortgebracht. Hoofdinstructeur van Change Fighting Academy/JJF IJsselstein Hans Stringer, BJJ Black belt onder Mathieu, heeft een MMA (Mixed Martial Arts) record van 22 wins en 8 losses en is een World Series of Fighting en UFC veteran en vecht nu voor ACB Berkut in Rusland. Bruine bander Martijn Gademan is Europees- en Wereldkampioen in blauwe, paarse en bruine band en Daniël van Riesen werd onlangs gepromoveerd naar paars omdat hij Europees kampioen werd als blauwe bander! Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

De jeugdgroepen van KidsJitsu®Panda’s Culemborg van 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar zullen dus op toernooien uitkomen voor Team Jiu Jitsu Factory en internationaal ook voor Jiu Jitsu Foundation.

Onder begeleiding van een team met top black belts en kampioenen in diverse disciplines zullen wij de kids op laten groeien met de mooiste zelfverdedigings sport die er is, Brazilian Jiu Jitsu!

www.kidsjitsupandas.nl kidsjitsu kidsjitsupandas, jjf, Jiu Jitsu Factory

Jiu Jitsu Factory logo, KidsJitsu®Panda’s affiliatie